Complexul de lux Modrogan One, proiectul imobiliar pe care Nicușor Dan îl vrea demolat. Sold out la apartamente-duplex de 3 mil. euro, cu loc de parcare de 49.000 euro

12 iul. 2022
20094 Afișari
Complexul de lux Modrogan One, proiectul imobiliar pe care Nicușor Dan îl vrea demolat. Sold out la apartamente-duplex de 3 mil. euro, cu loc de parcare de 49.000 euro
Sursa FOTO: angluxury.ro

În centrul Bucureștiului, la doi paşi de Piaţa Victoriei şi de parcul Kiseleff, au fost ridicate trei blocuri cu 47 de apartamente exclusiviste, chiar în curtea sediului PNL. În urmă cu câteva zile, pe 8 iulie, justiția a suspendat autorizația și a blocat continuarea lucrărilor.

One Modrogan este proiectul rezidențial controversat ridicat deja în grădina palatului Filipescu-Brâncoveanu, monument istoric. După decizia justiției, primarul Nicușor Dan spune că va merge mai departe și va cere în instanță demolarea ansamblului rezidențial și aducerea spațiului la forma inițială.

Acuzația principală este că dezvoltatorii au construit pe spațiul verde din curtea palatului, deși acest lucru este interzis de lege, și a nominalizat mai multe instituții ale statului care începând din 2019 au dat undă verde proiectului care încălca flagrant legislația.

Sursa: stadiul construcției ansamblului rezidențial de lux din Modrogan, screenshot ProTV, 12 iulie 2022

Sold out la apartamentele din One Modrogan

Clădirile rezidențiale de la One Modrogan sunt deja ridicate, iar construcția se află în etapa de realizare a finisajelor, informează știrileprotv.ro. Nu doar că sunt ridicate, dar apartamentele de aici au fost deja vândute.

Prețurile aici pleacă de la 1,8 mil. de euro, conform site-ului de prezentare angluxury.ro.

Reprezentantul unei agenții imobiliare a declarat la Pro Tv că cel mai ieftin apartament a fost de la 500 de mii de euro, două camere, 70 de m pătraţi, iar cele mai scumpe duplexurile de 3 milioane jumătate, 4 milioane.

„Vorbim de 8 mii şi 12 mii de euro pe metrul pătrat”, a spus Nicoleta Manea care a precizat că un loc de parcare a fost 49.000 de euro.

Imagini din interiorul unui apartament BEST DEAL 3 BEDROOM GARDEN DUPLEX:

Judecătorii Curții de Apel au oprit, la începutul lunii iulie 2022, două proiecte imobiliare controversate de pe străzile Aleea Modrogan 1 A și Icoanei 2-8, a anunțat, într-o conferință de presă, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. Primarul a anunțat că va solicita în instanță reconstruirea imobilelor demolate în Icoanei 2-8 și aducerea spațiului verde din Modrogan la starea inițială.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies