Complexul comercial Doraly, scos la vânzare. Ce sumă cere proprietarul

de:
26 aug. 2019
20 Afișari
Complexul comercial Doraly, scos la vânzare. Ce sumă cere proprietarul

Expo Market Doraly, primul en-gros din România – înființat de Dorina și Gheorghe Iaciu în 1993, trece printr-un proces de extindere pentru care a obținut, recent, un împrumut de 38 milioane de euro de la Alpha Bank, unul dintre finanțatorii originari ai complexului. În urma investițiilor, suprafața închiriabilă va crește cu 8.000 de metri pătrați, până la un total de 92.000 de metri pătrați, iar numărul pavilioanelor va ajunge la 37, de la 31 câte există în prezent, potrivit anunțurilor făcute de reprezentanții centrului comercial.

Din planul de expansiune face parte și platforma online dolary.ro, lansată în mai 2018. Acesta este primul magazin online cu prețuri elastice din România. Mai exact, prețurile pe bucată scad odată cu cantitatea cumpărată.

Încă din 2016, Expo Market Doraly și-a anunțat intenția de transformare dintr-un parc de tip en-gros într-unul de tip cash&carry. Pentru asta l-a adus la cârma afacerilor pe Alexandru Rusu, fost consultant al IKEA China și fost director financiar adjunct al Orange Romania. Mai mult, reprezentanții companiei au anunțat și că analizează extinderea la nivel național în Cluj și Iași.

Sursa: profit.ro

Cookies