Complex multifuncţional de 10 milioane euro cu piaţă, grădiniţă şi birouri, în Capitală. VEZI UNDE

de:
24 aug. 2015
0 Afișari
Complex multifuncţional de 10 milioane euro cu piaţă, grădiniţă şi birouri, în Capitală. VEZI UNDE

Complexul va include spaţii comerciale, piaţă agroalimentară, birouri şi o grădiniţă. M.B.M. Decor Instal este deţinută de Bogdan Andrei Tănase şi Liliana Tănase, cu participaţii egale.

Conform datelor de la Finanţe, firma a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 7 milioane lei, profit net de 0,9 milioane lei şi un număr mediu de 21 de salariaţi.

Maxi Design Construct, controlată de Cristian Balaban (51%) şi Ion Leescu (49%), a avut afaceri de 14,3 milioane lei în 2014 şi un profit net care s-a ridicat la 1,9 milioane lei.

Firma are 33 de angajaţi. Estimat iniţial la 45,3 milioane lei, contractul a fost atribuit prin licitaţie deschisă la preţul de 43,2 milioane lei, sumele fiind fără TVA.

Administraţia Pieţelor Sector 1 a primit două oferte pentru acest proiect, una singură fiind declarată admisibilă. Criteriile de atribuire au fost preţul ofertei, cu o pondere de 80%, şi termenul de realizare, care a contat în proporţie de 20%. Durata acordului este de trei ani, informează Ziarul Financiar. 

Cookies