Compania Termoenergetica lansează aplicația Termoalert. Astfel, bucureștenii vor afla informații în timp real despre avarii

13 nov. 2021
698 afișări
Compania Termoenergetica lansează aplicația Termoalert. Astfel, bucureștenii vor afla informații în timp real despre avarii
Compania Termoenergetica lansează aplicația Termoalert. Astfel, bucureștenii vor afla informații în timp real despre avarii. Sursa foto: Facebook

Bucureștenii au acum la dispoziție o variantă simplă de a verifica starea sistemului de termoficare, după ce Termoenergetica București a anunțat lansarea aplicației mobile Termoalert. Această aplicație oferă utilizatorilor informații despre avarii, oprirea serviciului, sau evoluția lucrărilor de remediere.

Compania Termoenergetica București SA dispune acum de o aplicație mobilă pentru informarea clienților cu privire la starea sistemului de termoficare. Anunțul a fost făcut de directorul companiei, Claudiu Crețu.

Bucureștenii pot folosi acum aplicația mobilă de la Termoenergetica

Potrivit directorului Termoenergetica, această aplicație are ca scop comunicarea în cel mai scurt timp a situației sistemului de termoficare. Utilizatorii vor primi direct pe telefon o serie de informații utile, precum apariția unei avarii sau eventualele întreruperi ce pot afecta activitățile bucureștenilor.

„Punem în practică o soluţie prin care să putem comunica permanent şi transparent starea sistemului centralizat de încălzire din Bucureşti. Aplicaţia mobilă Termoalert informează cetăţenii în timp real cu privire la starea sistemului. A fost concepută în aşa fel încât să furnizeze, direct pe telefon, informaţii relevante privind funcţionarea sistemului şi de tip notificare, în cazul unei avarii sau întreruperi în furnizarea agentului termic ce afectează consumatorul”, a precizat Claudiu Crețu.

În acest moment, aplicația este disponibilă atât pentru sistemele de operare iOS cât și pentru cele Android, și poate fi descărcată din App Store și Play Store.

Cum funcționează aplicația

Persoanele care doresc să verifice situația rețelei Termoenergetica trebuie să urmeze o serie de pași simpli. Înainte de toate, este necesară completarea numelui străzii, pentru ca mai apoi aplicația să le ofere toate informațiile necesare: avariile din zonă, motivul pentru care a fost oprit serviciul dar și stadiul lucrărilor în desfășurare. Mai mult, informațiile se actualizează în timp real, potrivit directorului companiei.

„Fiecare cetăţean are opţiunea de a completa în spaţiul special destinat numele străzii pe care locuieşte şi în acest fel va fi informat imediat şi în timp real cu privire la orice avarie care ar putea interveni în zona în care locuieşte, motivul opririi temporare a serviciului, evoluţia lucrărilor de remediere, data preconizată pentru reînceperea furnizării serviciului.

Fiecare cetăţean va mai putea accesa informaţii cu caracter continuu, precum parametrii de funcţionare ai serviciului, va putea consulta toate alertele din Bucureşti sau doar din zonele de interes, în timp real, şi termenele estimate de remediere.”, a mai adăugat Claudiu Crețu.

Mai mult, directorul Termoenergetica a precizat că sistemul prezintă adesea probleme, și că în prezent sunt resimțite daunele cauzate de lipsa investițiilor în ultimul deceniu.

Cookies