ȘTIRI

Compania Oracle a pierdut trei angajați în incendiul din Colectiv. Alți 7 sunt în spital

Trei tinere care lucrau la compania Oracle au decedat în urma incendiului din Clubul Colectiv. Printre ele  se numără și tânăra care a decedat în această dimineață la spitalul Sf. Pantelimon. Cele trei fete erau colege cu solistul trupei Goodbye to Gravity, Andrei Galuț, și el angajat al companiei. Andrei este internat la spitalul Elias și are arsuri pe 45% din suprafața corpului.Tot în spital, cu arsuri, mai sunt alți șase angajați ai companiei americane. 

Vineri seară, colegii lui Andrei Galuț au venit la Colectiv pentru a-l susține la concertul de lansare a noului album, Mantras of War. 

După tragedia de vineri seara, în urma căreia zece angajați ai companiei au decedat sau au fost grav răniți, CEO-ul Oracle, Safra Catz, a venit în Romania pentru a oferi sprijin familiilor îndoliate și prietenilor. 

În urma incendiului din clubul Colectiv, 32 de persoane au decedat, iar 180 au fost rănite. 146 de dintre cei răniți au rămas internați în spital. În acest moment, sunt 135 de persoane internate în spital, cele mai multe fiind în stare gravă. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button