Compania Aeroporturi București are un nou Consiliu de Administrație și un nou Director General

02 feb. 2021
52 Afișari
Compania Aeroporturi București are un nou Consiliu de Administrație și un nou Director General

Compania Aeroporturi București are un nou Consiliu de Administrație și un nou Director General. Membrii numiți acum în CA sunt provizorii, cu un mandat pe patru luni cu posibilitatea extinderii până la șase luni.

„Compania Națională Aeroporturi București a avut pierderi de 120 de milioane de lei anul trecut. Desigur, pandemia a afectat major veniturile companiei, dar măsurile necesare de reducere a costurilor nu au fost aplicate. În condițiile unei reduceri a traficului și veniturilor cu 70%, s-au acordat prime salariale de milioane de lei în 2020. Recent au apărut în spațiul public o serie de fotografii care arătau starea deplorabilă a interiorului clădirii. I-am cerut noului director general Cosmin Peșteșan să se ocupe cu prioritate de aceste aspecte care ne fac de rușine principala poartă de intrare aeriană în țară”, a declarat ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, potrivit hotnews.ro.

Astfel, noul Director General numit la CNAB este Cosmin-Cătălin Peșteșan, care a mai ocupat funcția de director CNAB în 2016.

„În noul consiliu de administrație membrii sunt atât specialiști în aviație, cât și oameni cu profil solid în business, finanțe și audit. Prioritar pentru ei este un plan solid de dezvoltare și finanțare a aeroportului, a noului terminal modern, care să aibă infrastructuri feroviare și rutiere de sec. 21 integrate”, a mai declarat ministrul Transporturilor.

Cookies