Comitetul Executiv al PSD, convocat luni pentru discuții, în cazul urmăririi penale a lui Ponta

de:
06 iun. 2015
0 afișări
Comitetul Executiv al PSD, convocat luni pentru discuții, în cazul urmăririi penale a lui Ponta

Premierul Victor Ponta și șeful partidului de guvernământ a convocat pentru luni ședința Comitetului Executiv al PSD. Biroul politic al PSD ar urma să discute poziția comună a partidului în urma deschiderii dosarului în care premierul este învinuit penal.

Convocarea Comitetul Executiv Național al PSD s-a făcut pentru luni 8 iunie ora 15.00 la Sala Grupului parlamentar al PSD de la Camera Deputaților, scrie realitatea.net.

Victor Ponta poate fi demis de președintele Klaus Iohannis doar dacă Parlamentul permite începerea urmăririi penale pentru conflictul de interese, acuzație care i se aduce premierului de procurorii DNA în cazul numirii lui Dan Șova în Guvern.

19 zile este, potrivit noului regulament, termenul maxim pe care îl are la dispoziţie Camera Deputaţilor pentru a tranşa cazul Victor Ponta. Primul pas a fost făcut ieri.

Cererea DNA a fost trimisă Comisiei juridice, care luni trebuie să anunţe când va da un răspuns definitiv pe acest caz. Până atunci, Victor Ponta poate merge să-şi studieze dosarul.

Cookies