Comisie de anchetă la Primăria Capitalei după carambolul tramvaielor de la Lujerului

de:
10 mai 2012
0 afișări
Comisie de anchetă la Primăria Capitalei după carambolul tramvaielor de la Lujerului

Primarul General, Sorin Oprescu, a cerut înfiinţarea unei comisii de anchetă formatăţdin reprezentanti ai Municipalităţii şi ai RATB, pentru a determina cauzele accidentului care s-a produs, joi dimineaţă, pe linia tramvaiului 41, în Pasajul Lujerului.

„Conform verificărilor făcute până acum, toate cele 3 tramvaie implicate în accident au trecut în ultimii ani prin procese de modernizare. Cel de-al treilea tramvai, care nu a putut opri la timp, producând accidentul, a avut ultima reparaţie generală acum 4 ani, iar în urmă cu 2 zile, revizia tehnică de gradul 2 a indicat faptul că toate sistemele erau funcţionale”, informează Primăria Capitalei printr-un comunicat.

Conform sursei citate, până acum, din datele comunicate de reprezentanţii unităţilor de primiri urgenţe ale celor 3 spitale (Universitar, Floreasca şi Elias), mai mulţi călători se află în etapa de investigare şi evaluare pentru stabilirea diagnosticului. Până la ora 13, la unităţile medicale aproximativ 50 de victime, care au solicitat investigaţii.

Vezi aici care este starea de sănătate a victimelor carambolului cu trei tramvaie.

Conform Realitatea TV, una dintre femeile internate la Spitalul Floreasca a fost deja supusă unei intervenţii chirurgicale la cap.

Cookies