ARHIVA B365

Comisia de organizare a alegerilor PDL: Votul a fost corect. Subiectul este închis

Ioan Bălan a precizat că votul a fost perfect corect. „Procedura de votare şi de numărare a voturilor a fost perfect corectă”, a arătat Ion Bălan la o conferinţă de presă.

Potrivit acestuia, contestaţiile depuse au fost analizate de Comisie şi considerate ca fiind neîntemeiate.

Blălan a spus că rezultatul final al Convenţiei Extraordinare a PDL a fost că Vasile Blaga a obţinut 2344 de voturi, Elena Udrea 2014 voturi şi Monica Macovei 209 şi că diferenţa dintre primul clasat şi al doilea este de 330 de voturi.

„Subiectul este închis”, a adăugat Ioan Bălan, citat de Mediafax. 

„Constestaţiile depuse au fost analizate, considerându-se a fi neîntemeiate”, a mai spus Bălan.

PDL s-a scindat sâmbătă seara după Convenţia partidului. Vasile Blaga a fost reales preşedintele PDL cu 2.344 de voturi, Elena Udrea obţinând 2.014, iar Monica Macovei – 209 voturi, a anunţat sâmbătă de la tribuna CNE a PDL Mircea Toader, preşedintele comisiei de organizare a Convenţiei Naţionale Extraordinare a partidului. Ulterior, reprezentanţii Elenei Udrea au anunţat fraude la vot şi au contestat rezultatele alegerilor. 

Elena Udrea a anunţat că vrea să-şi facă un partid nou, „Mişcarea Populară”, cu parlamentari de la PNL şi PPDD. Elena Udrea şi susţinătorii săi intenţionează să constituie o nouă formaţiune politică, care să aibă ca bază circa 30 de parlamentari PDL cărora urmează să li se alăture aleşi din PNL şi PPDD.

Citeşte şi Băsescu spune definitv adio democrat liberalilor. VIDEO, după alegerile pentru şefia PDL de sâmbătă. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button