Comisar-șef de poliție din București, dispărut în Dunăre. Scafandrii au reluat căutările

11 sept. 2022
716 afișări
Comisar-șef de poliție din București, dispărut în Dunăre. Scafandrii au reluat căutările
Comisar-șef de poliție din București, dispărut în Dunăre. Scafandrii au reluat căutările. Sursa foto: Captură/ Antena3.ro

Un comisar-șef de poliție din București a dispărut în Dunăre, sâmbătă, în timp ce se afla la pescuit. Scafandrii l-au căutat în zona localității Prundu, din Giurgiu, iar duminică au reluat operațiunea.

Comisar-șef de poliție din București, dispărut în Dunăre

Sâmbătă au fost demarate ample căutări pe Dunăre, în județul Giurgiu. Un bărbat a dispărut în timp ce se afla cu mai mulți prieteni la pescuit.

Potrivit primelor informații, acesta este comisar-șef de poliție în cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București. Mai exact, lucrează la Secția 24 de Poliție din Capitală.

Autoritățile au intervenit sâmbătă pentru a-l găsi și pentru a-l salva pe bărbatul căzut în Dunăre.

Sâmbătă, încă de la ora 10:00, scafandrii ISU l-au căutat în apele Dunării, în zona localității Prundu, din județul Giurgiu, însă autoritățile nu l-au găsit.

4 scafandrii au fost trimiși în misiune, iar la fața locului a fost trimis și un echipaj de poliție care să înceapă cercetările cu privire la producerea incidentului.

„Scafandrii din cadrul ISU Giurgiu efectuează căutări în apa Dunării, în zona localităţii Prundu. Un bărbat se afla la pescuit ca un grup de prieteni a dispărut, existând riscul ca acesta să fie în apă”, a transmis ISU Giurgiu, sâmbătă.

Scafandrii au reluat căutările

Duminică, echipele de scafandrii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Giurgiu au reluat operațiunile de căutare a comsarului-șef de poliție din București, care a căzut în apele Dunării cu o zi în urmă, în timp ce se afla la pescuit cu prietenii.

Căutările autorităților au fost extinse pe o arie de sute de metri pătrați.

Cookies