Comandament de iarnă la PMB. Meteorologii anunţă lapoviţă, ninsoare şi depuneri de polei în Capitală

de:
22 nov. 2019
0 Afișari
Comandament de iarnă la PMB. Meteorologii anunţă lapoviţă, ninsoare şi depuneri de polei în Capitală

Societatea de Transport Bucureşti dispune de 33 de pluguri şi 366 de tone de material antiderapant, iar Compania Parcuri şi Grădini are pregătite 16 tone de material antiderapant şi 20 de utilaje.

În ceea ce priveşte Compania de Iluminat, aceasta are la dispoziţie 10 platforme, 6 autoutilitare, 1 camion şi 60 de electricieni şi muncitori, iar Administraţia Cimitirelor are pregătite 24 de utilaje. Totodată, echipele DGASMB vor continua acţiunile pentru depistarea persoanelor fără adăpost, astfel încât acestea să fie cazate în centrele sociale ale Municipalităţii.

La sediul Primăriei Capitalei a avut loc o şedinţă de lucru cu responsabili implicaţi în programul de deszăpezire, în contextul prognozele emise de meteorologi, care anunţă precipitaţii şi temperaturi scăzute în Capitală. Au participat reprezentanţi ai primăriilor de sector, ai operatorilor de salubrizare, ai ADP-urilor de sector, ai Administraţiei Străzilor, ai Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti, ALPAB, RADET şi Termoenergetica, dar şi reprezentanţi ai companiilor municipale cu atribuţii în domeniu, menţionează PMB.

Un val de aer siberian pune stăpânire pe România în următoarele ore. Adminstraţia Naţională de Meteorologie anunţă lapoviţa şi ninsoare în Bucureşti în următoarele ore. Vântul va avea intensificări, mai ales pe parcursul zilei, când rafalele vor atinge 45…55 km/h, amplificând senzația de rece. Temperatura maximă va fi în jur de 2 grade, iar cea minimă de -1…1 grad.

Cookies