Coltilde Armand amenajează mai multe terenuri sportive în Sectorul 1. Proiectul a trecut cu unanimitate de voturi

23 mart. 2021
117 afișări
Coltilde Armand amenajează mai multe terenuri sportive în Sectorul 1. Proiectul a trecut cu unanimitate de voturi

Consiliul Local Sector 1 a adoptat, în şedinţa de marţi, un proiect de hotărâre privind amenajarea unor terenuri sportive în zona Intrarea Străuleşti.

Hotărârea a fost adoptată cu unanimitate de voturi. Conform referatului de aprobare a hotărârii, proprietatea din Intrarea Străuleşti nr. 11 este cuprinsă în inventarul bunurilor care alcătuiesc domeniul public al Municipiului Bucureşti. Terenul de aproximativ 22.000 de metri pătraţi este neutilizat, acoperit de vegetaţie spontană, dând un aspect „insalubru” zonei.

Ce prevede proiectul adoptat recent

„Se aprobă solicitarea către Consiliul General al Municipiului Bucureşti de a aproba transmiterea în administrarea Consiliului Local Sector 1 a imobilului aparţinând domeniului public al Municipiului Bucureşti situat în Intrarea Străuleşti nr. 11 (…) în vederea amenajării unor terenuri sportive”, prevede hotărârea. Finanţarea lucrărilor se face din fondurile bugetului local şi/sau din alte fonduri legal constituite.

Hotărârea vizează realizarea unui spaţiu multifuncţional care să corespundă nevoilor comunităţii locale, prin oferirea mai multor zone destinate atât odihnei, cât şi practicării sportului de plăcere, prin amenajarea de terenuri de sport.

„Prin realizarea investiţiei se doreşte creşterea gradului de confort al utilizatorilor şi asigurarea posibilităţii de relaxare în aer liber, precum şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a acestora, prin punerea la dispoziţia lor a unui spaţiu special destinat recreerii şi practicării în aer liber a unor activităţi sportive”, se explică în referat.

Cookies