COLOR pres THE MAGICIAN

de:
19 sept. 2011
0 Afișari
COLOR pres THE MAGICIAN

COLOR prezinta

THE MAGICIAN

* Kitsuné, Brussels

* fost membru Aeroplane

Stephen Fasano aka The Magician este numele artistului de origine belgiana alaturi de care cativa dintre voi au dansat in aer liber, la rasaritul soarelui, intr-o dimineata de vara a anului 2009. Urmatorul an, in aceeasi perioada, presa de specialitate anunta ca Stephen Fasano a hotarat sa se focuseze pe o cariera solo, atat in productie cat si in DJing.

Stephen s-a apropiat de muzica electronica in urma cu peste 15 ani, timp in care lucra intr-un magazin de discuri din Belgia, locul in care s-a si cunoscut cu Vito de Luca, unul dintre cei mai fideli clienti ai sai. Impotriva valurilor de acid house sau techno, stilurile muzicale care dominau piata la acea vreme, Stephen si Vito erau printre singurii DJ care cautau discuri disco si aceasta pasiune comuna i-a unit pe cei doi intr-o prietenie si, mai mult de cat atat, un proiect care avea sa le aduca popularitatea: AEROPLANE.

In 2007 lanseaza release-ul de debut si ajung imediat in atentia presei de specialitate multumita sound-ului diferit, inovator si fresh pe care il impun in seturile si productiile lor. Urmeaza podcast-uri pentru Resident Advisor si Beats in Space, un mix CD pentru Mixmag si invitatii la toate festivalurile importante din Europa si nu numai. Cei doi continua pe linia de house cu influente disco, balearic si funk, si, evident, continua sa imbine cele mai noi remixuri nu disco ale celor mai iubiti artisti indie cu cele mai vechi si underground piese. In aceasta formula, Stephen si colegul sau, a remixat nume ca MGMT, Grace Jones, Coyote, Friendly Fires, Cobra Dukes, Das Pop si Lindstrom.

Vara anului 2010 produce o mica schimbare iar Stephen Fasano decide sa se focuseze asupra unui proiect solo: The Magician. Dupa cateva luni de la lansarea primului sau remix, Lykke Li – I Follow Rivers, presa de specialitate subliniaza aparitia hitului anului si The Magician isi continua drumul muzical prin turnee in Europa, America si Australia.

The Magician a lansat recent primul single, I Don’t Know What To Do (feat. Jeppe), la casa de discuri de origine franceza, Kitsuné, iar mixtape-urile sale au ajuns la numarul 14 pe contul sau de SoundCloud.

After –

The Model

Cos Mir

Oktopus

Intrare:

20 lei – inainte de 00:00

30 lei – dupa 00:00

Cookies