Colinde in premiera, cantate de Moonlight Breakfast&Les Elephants Bizares, si o uratura [email protected] Logout

de:
22 dec. 2011
0 Afișari
Colinde in premiera, cantate de Moonlight Breakfast&Les Elephants Bizares, si o uratura Subcarpati@Guerrilla Logout

Astfel, in prima ora a emisiunii, trupa Moonlight Breakfast va canta live pentru prima data piesa “Gingerbread”.

„Ne-am gandit, la un moment dat, ca tare ne-ar placea sa facem o piesa de Craciun, dar nu ne-am si mobilizat pentru asta. Si acum doua saptamani, cand am fost la Guerrilive, Bogdan Serban ne-a propus sa facem un colind. Asa ca a doua zi, in 4 ore a iesit , au declarat Bazooka si Christie, de la trupa Moonlight Breakfast.


In ora a doua de Guerrilla Logout, in studiourile Radio Guerrilla va poposi trupa Subcarpati, care va  ura traditionalul “Tza, tza, tza, caprita tza”, intr-o forma usor schimbata fata de piesa stiuta.

“Piesa am lansat-o tot la Radio Guerrilla, la sfarsitul acestei veri. La sfarsitul verii, si nu acum, iarna, in preajma sarbatorilor, tocmai pentru a iesi din standarde. Daca pana acum doar am cantat-o, iata ca acum avem posibilitatea de a-i ura in direct pe ascultatorii Radio Guerrilla. Piesa o sa fie putin adaptata la sezonul de iarna”, spune Bean, de la Subcarpati.

Cea de-a treia trupa – Les Elephants Bizarres – este programata pentru ultima parte a emisiunii Guerrilla Logout si va canta  in premiera: „Colind citadin”, o piesa ce imbina colindul de Craciun cu uratura de Anul nou.

“Piesa fost compusa si inregistrata cand eram in liceu, prin 2000 mi se pare, cand nu exista trupa noastra, ci trupa Laska, din care mai faceau parte, in afara de mine, Mihai, fost basist la Les Elephants Bizarres, si Florin, un coleg de-al nostru de liceu, care ne-a si invatat sa cantam la chitara si ne-a deschis gustul pentru muzica”, spune Catalin (Proka), chitaristul de la Les Elephants Bizarres.

Guerrilla Logout este o emisiune in care continutul bate comunicarea, te scoate din birou si te trimite in spaţiul urban, dar si in cel virtual.

Timp de trei ore, de luni pana vineri, de la 5 la 8 seara, afli ce mai e de făcut cu ramasitele zilei si mai ai o sansa pentru a-ti organiza mai bine ziua de maine.
Concerte, filme, piese de teatru, expoziţii, ateliere, dar şi alte forme de exprimare artistica, în spatii mai mult sau mai puţin conventionale, bloguri, site-uri si platforme sociale, oameni interesanti cu idei bune, campanii sociale mobilizatoare, placeri vinovate, concursuri cu premii fine, propuneri interactive, chestii care ne enerveaza, piese muzicale care merita (sau nu) să fie salvate, toate sunt de gasit in Guerrilla Logout, o emisiune pastorita si bine dozata de Bogdan Serban si produsa de Irina Petrovici.

Se recomanda contra ignorantei.

Guerrilla Logout ii doreste SARBATORI DE POVESTE!


Cookies