ȘTIRI

Corina Crețu, relație amoroasă cu Colin Powell?

TheSmokingGun.com a relatat joi că Powell, 76 de ani, a întâlnit-o prima dată pe Corina Creţu când ea era consilier al preşedintelui României Ion Iliescu, iar el servea ca şef al diplomaţiei în administraţia lui George W. Bush. „Ocazional, am participat la aceleaşi reuniuni diplomatice şi internaţionale”, explică el, citat de The Smoking Gun.

Într-un comunicat transmis acestui site, Powell declară: „După ce am plecat de la Departamentul de Stat în ianuarie 2005, am rămas în contact prin email. I-am dat frecvent sfaturi cu privire la perspectivele ei de a găsi o poziţie la ONU sau în altă organizaţie internaţională”.

„De-a lungul timpului, mailurile au căpătat un caracter foarte personal, dar nu au avut ca rezultat o relaţie. Aceste tipuri de emailuri s-au terminat în urmă cu câţiva ani”, a mai scris Powell.

„Nu a fost nicio relaţie atunci şi nu este nici acum”, subliniază el. „În ultimii opt ani, am văzut-o pe dna Creţu o dată sau de două ori când ea a venit din Europa să participe la conferinţe de grup la Washington. Nu am mai văzut-o de câţiva ani, dar am rămas prieteni şi suntem în contact”, a mai explicat el.

În aceste e-mailuri, Creţu îl numeşte pe Powell, originat din Bronx, New York, „dragostea vieţii mele” şi sugerează că scrie despre o poveste de dragoste mai veche, potrivit TheSmokingGun.com.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button