Colegiul Naţional „Iulia Haşdeu” reabilitat cu 10 milioane euro VEZI PROIECTUL

de:
05 iul. 2011
6 Afișari
Colegiul Naţional

Primăria Sectorului 2, în subordinea căreia se află Colegiul Naţional „Iulia Haşdeu” va demara lucrările de reabilitare a unităţii de învăţământ din zona Obor, acestea urmând să fie finalizate până în decembrie 2013.

Valoarea totală a investiţiei este estimată la 39,67 milioane de lei (9,44 milioane euro).

În proiect sunt cuprinse, pe lângă lucrările de reparaţii generale şi renovare, şi lucrări de refacere a instalaţiei electrice, a izolaţiei termice şi a instalaţiilor de apă. La acestea se adaugă extinderile pe orizontală şi pe verticală ale construcţiei, fiind amenajate săli de curs şi în turnurile laterale.

Firmele interesate să participe la licitaţie pot depune ofertele până pe data de 28 august 2011, plicurile urmând să fie deschise două zile mai târziu.

Conform documentaţiei de atribuire, Colegiul Naţional „Iulia Haşdeu” va fi vopsit în culoarea galben ocru. După reabilitare, clădirea urmează să aibă o suprafaţă desfăşurată de circa 10.500 de metri pătraţi, la care se adaugă un teren de sport de peste 1.000 metri pătraţi. Fostul liceu comunal de fete „Iulia Haşdeu” a fost dat în folosinţă în urmă cu aproximativ opt decenii.

Cea mai mare parte a banilor va fi asigurată din fonduri nerambursabile prin Programul Operaţional Regional.

Cookies