SMART CITY

Colegiul Naţional Bilingv George Coşbuc, redeschis după ample lucrări de modernizare

Prezent la deschidere, luni, 13 ianuarie 2020, primarul Toader Mugur Mihai a declarat că administraţia locală a făcut toate eforturile necesare pentru ca elevii să găsească, în prima zi de şcoală din al doilea semestru, o nouă unitate de învăţământ complet modernizată.

„Bine ați venit din vacanță! Ne-am respectat cuvântul când v-am promis că în acest semestru veți intra într-o școală nouă. Noi, administrația locală, suntem mândri de rezultatele pe care dumneavoastră le-ați obținut și le obțineți în continuare. Cu această ocazie, le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături: profesorilor, conducerii școlii și asociației de părinți. A fost un efort deosebit, dar totul s-a finalizat cu bine”, a declarat primarul Sectorului 2, Mugur Mihai Toader. 

La festivitatea de deschidere a colegiului au participat, pe lângă membrii Consiliului Local Sector 2, cadrele didactice și elevii unităţii de învăţământ.

În ultimul an, Primăria Sectorului 2 a refăcut în totalitate 15 unități de învățământ prin reabilitarea termică a clădirilor, montarea de table inteligente, mobilier ergonomic, echipamente de sonorizare, videoproiectoare etc., iar programul de modernizare a școlilor va continua și în perioada următoare, anunţă administraţia locală într-un comunicat de presă remis la redacţie. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button