#COLECTIV. Procurorii fac cercetări privind spitalele care au avut în grijă pacienţi

de:
08 aug. 2016
0 Afișari
#COLECTIV. Procurorii fac cercetări privind spitalele care au avut în grijă pacienţi

Anchetatorii au dispus „disjungerea cauzei în ceea ce priveşte alte infracţiuni pentru care nu s-a dispus în prezenta cauza trimiterea în judecată şi care au fost sesizate prin plângeri formulate în cursul urmăririi penale ori care vizează instituţii ale statului (Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ori alte instituţii ori autorităţi) precum şi în ceea ce priveşte tratamentul medical acordat persoanelor internate ce au suferit leziuni traumatice urmare a incendiului din Colectiv„, scrie Mediafax.

Prima partea a acestei cauze, în care sunt vizaţi patronii clubului Colectiv şi cei de la firma care a asigurat focul de artificii din club, a fost trimisă în judecată. Procurorii au păstrat, pentru efectuarea cercetărilor, partea de dosar privind modalitatea în care au fost îngrijiţi răniţii din Colectiv în spitalele din România, după ce mai multe persoane, pacienţi sau rude, au sesizat unitatea de parchet.

În urma incendiului care a avut loc la sfârşitul lunii octombrie în clubul Colectiv din Capitală 64 de persoane au murit.

Cookies