„Colecționar” de biciclete din București, dat de gol de propriile tatuaje. Un jandarm l-a recunoscut și l-a condus la secție | VIDEO

10 aug. 2022
390 Afișari
„Colecționar” de biciclete din București, dat de gol de propriile tatuaje. Un jandarm l-a recunoscut și l-a condus la secție | VIDEO
„Colecționar” de biciclete din București, dat de gol de propriile tatuaje. Un jandarm l-a recunoscut și l-a condus la secție. Imagine simbol: Pexels

A furat o bicicletă dintr-o curte din București, dar hoțul a fost dat de gol de propriile tatuaje. Direcția Generală de Jandarmi a Capitalei spune cum s-a întâmplat.

Propriile tatuaje l-au dat de gol pe un „colecționar” de biciclete din București

Fără nicio problemă și fără să fie intimidat de camera de supraveghere, un bărbat a sărit gardul unei case din București și a furat bicicleta pe care a găsit-o în curte.

În speranța că-l poate găsi pe individ cu ajutorul internauților, proprietarul a verificat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și a decis să le posteze pe o rețea de socializare.

Când a furat bicicleta, bărbatul avea o șapcă pe cap și se ferea să-și îndrepte privirea spre camerele de supraveghere, dar a omis să acopere un „mic” detaliu: tatuajele pe care le avea pe brațe.

Un jandarm vigilent

Jandarmeria Capitalei povestește că totul putea să fie realizabil și dus la capăt, dar vigilența și spiritul de observație al unui jandarm i-au stricat planurile.

Bărbatul de 31 de ani avea aceleași semnalmente pe care proprietarul bicicletei le-a expus pe rețeaua de socializare. Norocul a fost de partea acestuia în momentul în care a pus accent pe tatuajele bărbatului reclamat.

Din nefericire pentru „colecționarul” de biciclete, jandarmul care văzuse postarea l-a recunoscut a doua zi, pe timpul patrulării, transmite Direcția Generală de Jandarmerie a Municipului București într-o postare pe Facebook.

Hoțul a fost condus la secția de poliție, iar acolo a fost confirmată existența unei sesizări care cuprindea și elementele folosite de jandarmi pentru recunoașterea acestuia:

„motiv pentru care au fost întocmite actele necesare continuării verificărilor”, spune sursa citată.

Mai jos, imaginile publicate de Jandarmeria Capitalei:

Cookies