Colecția de vară de căței la mall în București. Căței gratis, că e târg de adopții

22 iun. 2022
664 Afișari
Colecția de vară de căței la mall în București. Căței gratis, că e târg de adopții
Colecția de vară de căței la mall în București. Căței gratis, că e târg de adopții. Sursa foto: Facebook/ ASPA București

Dacă vrei să iei acasă un prieten blănos, sâmbătă este momentul potrivit. ASPA organizează târg de adopții de căței într-un mall din București, anunță Primăria Capitalei.

Târg de adopții într-un mall din București

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor, în parteneriat cu Veranda Mall, anunță că, sâmbătă – 25 iunie, organizează un nou târg de adopții unde iubitorii de blănoși pot adopta un cățel, pe care să-l ia acasă.

Evenimentul are loc în intervalul orar 11:00 – 14:00 pe esplanada Veranda Mall, în spațiul exterior al centrului comercial aflat în zona Obor.

Toți blănoșii care așteaptă să fie adoptați sunt microcipați, vaccinați, deparazitați, iar cățeii adulți sunt și sterilizați.

Totodată, iubitorii de animale care aleg să adopte un patruped, vor primi din partea partenerului Animax,  un kit cu produse necesare: mâncare pentru căței, bol pentru apă, jucării.

Tot mai mulți bucureșteni au ales să adopte blănoși de la târgurile organizate de ASPA în București. În anul 2021, în cele trei adăposturi ASPA din zona Capitalei, au intrat peste 2.800 de căței, iar 72% și-au găsit noi familii și au primit șansa la o viață nouă.

Posturi scoase la concurs de ASPA

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor anunță că își mărește echipa și scoate la concurs trei posturi în cadrul Serviciului Achiziții Publice, Contracte, Donații, Sponsorizări: funcţia de Şef Serviciu şi două posturi de Inspector de Specialitate S I.

Responsabilități: elaborarea Strategiei de Contractare şi a Programului Anual de Achiziţii Publice; identificarea surselelor de finanţare prin care se asigură fondurile necesare pentru realizarea contractelor de achiziţie publică; propunerea procedurilor de achiziţie publică, în funcţie de specificul achiziţiei; întocmirea şi urmărirea dosarelor de achiziţii publice, până la atribuirea acestora.

Persoanele interesate își pot depune dosarele până la data de 1 iunie 2022, ora 15:00, la sediul ASPA aflat în Strada Constantin Mille 10, etajul 2.

Concursurile vor avea loc în luna iulie:

  • 11 iunie 2022, ora 12:00: va avea loc proba scrisă la Primăria Municipiului București;
  • 15 iunie 2022, ora 10:00: va avea loc interviul la sediul ASPA.

Informațiile complete se găsesc AICI.

Cookies