Colectare de electrocasnice vechi, în Sectorul 2

de:
26 nov. 2010
3 Afișari
Colectare de electrocasnice vechi, în Sectorul 2

Locuitorii sectorului 2 care vor să anunţe depozitele de deşeurile electrocasnice vechi, de care nu mai au nevoie, pot suna la Dispeceratul Supercom – 021.9654, pentru a informa din timp zona unde trebuie să se deplaseze utilajele de transport pentru a colecta deşeurile.

A devenit o obişnuinţă ca locuitorii să ştie că pot depune, în faţa imobilelor în care locuiesc, toate aparatele de care nu mai au nevoie pentru a fi ridicate gratuit şi transportate la sediul de colectare amenajat special de Primăria Sectorului 2 pentru a fi predate firmelor de reciclare.

Pentru o bună organizare a acţiunii, primarul Neculai Onţanu a împărţit sectorul 2 în opt zone în care vor patrula 18 autovehicule de la poliţia comunitară şi cele de la S.C. Supercom S.A. pentru identificarea locurilor de depozitare a aparatelor electronice şi electrocasnice şi ridicarea lor.

În fiecare ultimă zi de sâmbătă din fiecare lună calendaristică se colectează gratuit, de la populaţie, aparatele vechi de care nu mai este nevoie.

Cookies