Coldplay la București, pe 12 și 13 iunie, pe Arena Națională. Programul concertului și regulamentul de acces

04 iun. 2024
1322 afișări
Coldplay la București, pe 12 și 13 iunie, pe Arena Națională. Programul concertului și regulamentul de acces
Coldplay la București, pe 12 și 13 iunie, pe Arena Națională. Programul concertului și regulamentul de acces | Sursa foto: Coldplay/Facebook

Accesul publicului la concertele Coldplay, programate pentru 12 și 13 iunie pe Arena Națională, se va face începând cu ora 17:00. Publicul este rugat să țină cont de zona pentru care și-a achiziționat bilet și să verifice harta evenimentului pentru a evita aglomerația.

Programul și accesul la concertele Coldplay

Emaa va urca pe scenă în jurul orei 18:30, Maisie Peters în jurul orei 19:15, iar concertul Coldplay va începe în jurul orei 20:30. Programul este orientativ, din pricina naturii evenimentelor live, acesta se poate modifica.

Organizatorii recomandă ca publicul să țină cont de zona pentru care și-a achiziționat bilet, pentru a evita posibilele aglomerări. Prin urmare, particpianții pot consulta indicațiile de mai jos și harta evenimentului:

  • Bulevardul Basarabia (bilete Standing, tribune, pachete kubik experience, supersolis experience, supersolis experience)
  • Strada Maior Ion Coravu (bilete Standing, loje, tribuna M, tribune, pachetele ultimate spheres experience, floris early entry experience, kaotica lounge experience, calypso seats)
  • Bulevardul Pierre de Coubertin (bilete Standing, tribune)
  • Posesorii de bilete VIP la categoriile ultimate spheres experience, floris early entry experience, kaotica lounge experience, kubik experience, supersolis experience și calypso sunt rugați să consulte informările privind programul personalizat corespunzător pachetului deținut, primite pe adresele de email folosite la achiziționarea biletelor

Posesorii de bilete Infinity le pot ridica de la casa de bilete din Bulevardul Basarabia, în baza confirmării primite pe mail de la platforma de ticketing emitentă și a unui act de identitate valid.

Coldplay la București, pe 12 și 13 iunie, pe Arena Națională. Programul concertului și regulamentul de acces
| Sursa foto: EMAGIC/Facebook

Zona Maior Ion Cravu va fi disponibilă publicului în ambele zile, fiind amenajată special pentru așteptare. Începând cu ora 12:00 până la finalul evenimentului, aici se vor găsi baruri, food trucks, standuri de merchandise și altele.

Accesul și biletele

Accesul la concert se va realiza doar în baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată, până la finalul evenimentului. Cei ce părăsesc zona și doresc să intre din nou vor fi nevoiți să cumpere un bilet nou. Același lucru este valabil și pentru posesorii de brățări. Atât biletul, cât și brățara trebuie păstrate pe toată durata concertului. Spectatorii trebuie să aibă și un act de identitate valid.

Accesul copiilor

  • Nu este recomandat accesul copiilor mai mici de 12 ani din cauza luminilor și a sunetului
  • Acesul copiilor de orice vâsrtă presupune achiziționarea unui bilet la preț întreg
  • Minorii cu vârsta sub 16 ani vor putea intra doar dacă sunt însoțiți de un adult

Transportul către concert

Primăria Municipiului București a comunicat înființarea a două linii de transport și suplimentate alte două. În cele două zile, în intervalele orare 16:00 – 20:30 și 22:45 – 00:30, transportul către stadion se va face cu autobuzele electrice , troleibuze cu autonomie și autobuze hibrid.

  • Articolul întreg AICI, pe site-ul HotNews.ro.

Citește și:

 

 

 

Cookies