Colaborarea cu o casă de producție video, obligatorie pentru promovarea în 2022! (P)

22 feb. 2022
45 Afișari
Colaborarea cu o casă de producție video, obligatorie pentru promovarea în 2022! (P)
Colaborarea cu o casă de producție video, obligatorie pentru promovarea în 2022! (P)

O etapă esențială pentru un business care își dorește să crească nivelul de brand awareness, numărul de clienți și vânzările este promovarea în mediul online. În momentul de față, cel mai urmărit tip de conținut în mediul online este reprezentat de videoclipuri, motiv pentru care, în anul 2022, cea mai bună metodă de a îndeplini acest obiectiv este formatul video.

Conform specialiștilor în domeniu, promovarea unei afaceri în mediul online nu se poate efectua în lipsa clipurilor, acestea fiind un instrument esențial pentru atingerea scopurilor stabilite. Dacă îți dorești să ai parte de toate beneficiile asociate cu acest tip de marketing, este recomandat să colaborezi cu o casă de producție video, a cărei echipă este formată din specialiști cu experiență în domeniu.

Care sunt cele mai populare clipuri pe care le poți realiza alături de o casa de productie video în 2022?

Nu este important doar să produci clipuri care să îți promoveze afacerea. Contează foarte mult să identifici ce format video va fi cel mai compatibil cu brandul tău, precum și cu publicul țintă. În cele ce urmează, vei descoperi câteva sugestii de conținut video oferite de Videomaniax, o casă de producție video cu rezultate remarcabile.

Colaborarea cu o casă de producție video, obligatorie pentru promovarea în 2022!
Colaborarea cu o casă de producție video, obligatorie pentru promovarea în 2022!

1. Videoclipuri interactive

În anul 2022, vei observa că majoritatea brandurilor vor folosi clipuri interactive pentru a se promova. Prin intermediul acestora, utilizatorii vor interacționa direct cu conținutul vizualizat, fie accesând un link, fie completând un poll sau prin alte metode. Astfel, va crește rata de engagement, iar cei care urmăresc clipul vor simți că au stabilit o conexiune personală cu brandul tău.

2. Clipuri scurte și la obiect (stil TikTok)

Încă din 2020, când aplicația TikTok a fost descărcată de peste 3 miliarde de ori, formatul clipurilor postate aici a devenit extrem de popular. Colaborează cu o casă de producție video pentru a descoperi cum să folosești astfel de videoclipuri pentru a-ți promova afacerea rapid și eficient.

3. Clipuri care spun o poveste

Oamenii se implică emoțional de fiecare dată când ascultă o poveste. Creează un clip narativ, iar utilizatorii se vor întoarce la brandul tău pentru a afla cum se desfășoară povestea. Dacă vei crea cum trebuie un astfel de clip, compania ta nu va lăsa impresia că se străduiește să convingă utilizatorii să îi cumpere produsele sau serviciile, ci va reuși să crească nivelul de implicare în mod organic.

4. Videoclipuri educaționale

Utilizatorii apreciază când companiile investesc timp și resurse pentru a-i învăța ceva nou. Totodată, aceștia nu își vor dori să se despartă sau să ignore un astfel de brand. Descoperind că firma ta are o etică puternică, consumatorii își vor dori să investească în aceasta.

5. Clipuri cu format lung

Una dintre surprizele anului 2022 va fi reîntoarcerea în trenduri a videoclipurilor de lungă durată. Utilizând acest tip de conținut, ai ocazia de a demonstra care sunt valorile de bază ale brandului tău și le vei oferi ocazia potențialilor clienți de a-ți cunoaște compania mai bine.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru a crea oricare dintre tipurile de conținut menționate anterior, apelează cu încredere la o casa de productie video cu experiență în domeniu, precum Videomaniax. În scurt timp, vei descoperi că aceasta este una dintre cele mai bune investiții pe care le poți face pentru succesul firmei tale!

 

Cookies