LA MINE-N CARTIER

Colaborare inedită în Sectorul 5. O școală a fost transformată într-un spațiu personalizat, cu identitate vizuală

Colaborare inedită în Sectorul 5. O școală a fost transformată într-un spațiu personalizat, cu identitate vizuală, ca urmare a unui parteneriat între Primăria Sectorului 5 și Asociaţia Teach for Romania.

O școală din Sectorul 5 a fost transformată într-un spațiu personalizat, cu identitate vizuală

Primăria Sectorului 5, prin primarul Cristian Popescu Piedone, a sprijinit inițiativa inedită a Asociației Teach for Romania de a realiza un grafitti pe peretele lateral al Școlii Gimnaziale Nr. 136 din Prelungirea Ferentari nr. 72. Lucrarea realizată de artistul mural Alexandru Cibotariu se dorește a fi o inspirație pentru copii, precum și un motiv în plus de a le face revenirea la școală mai frumoasă.

Este pentru prima dată când în Sectorul 5 are loc o astfel de colaborare între sectorul public și mediul asociativ, în urma căruia școala a fost transformată într-un spațiu personalizat, cu identitate vizuală, prietenos și atractiv pentru copiii din cartierul Ferentari. Astfel de proiecte de dezvoltare a infrastructurii școlare au, de asemenea, ca obiectiv prevenirea și combaterea abandonului școlar.

În contextul în care este necesară reconstruirea relației școală-copii-părinți-comunitate locală, Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone intenționează, prin Direcția de Învățământ, să colaboreze cu Asociația Teach for Romania și în cadrul altor proiecte educaționale destinate comunității locale.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button