”Cola Steaua”, prima băutură răcoritoare a unui club de fotbal autohton

de:
25 nov. 2010
0 Afișari
”Cola Steaua”, prima băutură răcoritoare a unui club de fotbal autohton

Clubul de fotbal Steaua Bucureşti a lansat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, prima băutură răcoritoare cu însemnele şi numele unei echipe autohtone de fotbal.

„Cola Steaua” va fi comercializată iniţial în 12.500 de puncte de vânzare din România, de la chioşcuri până la hipermarketuri. „Este o băutură răcoritoare care sperăm să facă furori printre suporterii noştri. Reţeta a fost dezvoltată de liderul mondial al companiilor care produc ingredientele pentru băuturile răcoritoare. Este o băutură fără conservanţi, numai cu ingrediente naturale”, a spus directorul de marketing al FC Steaua, Bobby Durbac, citat de antena3.ro.

Mijlocaşul stelist Janos Szekely a declarat că îşi doreşte ca suporterii să sărbătoarească victoriile echipei cu noul produs. „Suntem bucuroşi că suntem primul club din România care lansează o băutură răcoritoare. Le recomand să o încerce fiecare iar suporterii noştri să-şi răcorească setea după victoriile pe teren. Am încercat-o şi e foarte bună. În scurt timp sperăm să apară şi şampania şi să sărbătorim cu cola, şampanie şi vin”, a spus Szekely.

Cookies