ARHIVA B365

COD PORTOCALIU LA BUCUREŞTI: Traficul e îngreunat,iar semafoarele din unele intersecţii sunt defecte

Circulatia rutiera se desfasoara cu mare dificultate in Capitala, din cauza precipitatiilor abundente, Brigada Rutiera luand decizia sa suplimenteze numarul politistilor care dirijeaza traficul, scrie HotNews.ro.

„In toata Capitala se circula dificil, am dublat numarul agentilor de circulatie. Nu se respecta culoarea de la semafor si se creeaza ambuteiaje. Sunt si semafoare defecte”, a declarat pentru Agerpres Andrei Codau, purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere.

El a precizat ca in mai multe intersectii sunt semafoare defecte, printre care strada Spataru Preda cu sos. Progresului, Dinicu Golescu cu sos. Orhideelor si Sevastopol cu Buzesti. Andrei Codău a declarat, la România TV, în jurul orei 20.15, că semafoarele defecte au fost reparate, singurul semafor defect fiind în acel moment cel de la intersecţia Spătaru Preda cu Sos. Progresului.

In mai multe zone din Bucureşti, copacii au căzut peste autoturisme sau pe carosabil.

Capitala se afla sub incidenta unui cod portocaliu de furtuna valabil intre orele 18.00 si 21.00.

Potrivit ANM, in intervalul mentionat, ploaia va continua sa se intensifice si va avea aspect torential. Cantitatile de precipitatii vor cumula local 25…30 l/mp si izolat 35…40 l/mp.

De asemenea, se vor semnala intensificari sustinute ale vantului, cu viteze la rafala de 65…75 km/h, precum si grindina de mici si medii dimensiuni si descarcari electrice.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button