COD GALBEN la Bucureşti, AZI, însă nu de ninsoare. Ce au anunţat meteorologii

de:
27 nov. 2013
0 Afișari
COD GALBEN la Bucureşti, AZI, însă nu de ninsoare. Ce au anunţat meteorologii

COD GALBEN ÎN BUCUREŞTI. Miercuri, până la ora 14, în Banat, Oltenia şi vestul Munteniei, precum şi în Munţii Banatului şi zona Carpaţilor Meridionali, va ninge, iar local şi temporar vântul va avea intensificări, viscolind zăpada. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi 15…20 l/mp, iar stratul de zăpadă va fi mai consistent.

În centrul şi estul Munteniei, inclusiv în zona municipiului Bucureşti, ninsorile vor fi slabe cantitativ, dar vântul va avea intensificări cu viteze de 50-55 km/h şi temporar 65-70 km/h.

Administraţia Naţională de Meteorologie a mai anunţat că, în funcţie de evoluţia fenomenelor, va reveni cu o informare în cursul zilei de miercuri, 27 noiembrie 2013. 

Cum va evolua vremea, joi şi vineri

Joi, 28 noiembrie 2013, în Bucureşti va fi o zi rece pentru sfârşitul lunii noiembrie. Astfel de la cele minus 2 grade din zori, până la amiază temperatura nu va trece de 4-5 grade.

Vineri, 29 noiembrie 2013, în Capitală vremea se va menţine mai rece decât în mod obişnuit la această dată, mai ales dimineaţa. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab cel mult moderat, iar în termometre se vor aduna 5-6 grade.

Cookies