Cod galben de ninsori şi frig în Bucureşti

de:
09 dec. 2010
0 Afișari
Cod galben de ninsori şi frig în Bucureşti

Fenomenele meteo vizate sunt intensificări ale vântului, ninsoare şi răcire accentuată. De joi, ora 20.00 şi până vineri la ora 12.00 vântul va prezenta intensificări cu viteze ce vor depăşi la rafală 70…75 km/h, îndeosebi în sudul ţării, anunţă meteorologii.

„Nici în sud nu va fi cald. La Bucureşti vom avea mâine maxime de 2-3 grade în Capitală şi ceva fulguială în prima parte a zilei. Vântul va avea intensificări în această noapte, e motivul pentru care Bucureştiul e cuprins în această atenţionare de cod galben. Nu aşteptăm depunere de strat de zapadă câţiva fulgi de nea, dar vânt puternic pentru partea de sud a ţării. Şi situaţia nu pare să se amelioreze în ceea ce priveşte regimul termic strict. Ninsorile încetează. Se mai semnează sporadic pe areale restrânse şi slabe cantitativ”, a declarat la Realitatea TV, Viorica Dima, Administraţia Naţională de Meteorologie.

Sâmbătă continuă să se răcească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţă vom avea minus 6 grade. Maxima urcă cu greu la amiază până la 1-2 grade, chiar dacă va fi soare.

Duminică vrea rămâne în continuare rece, iar dimineaţă temperaturile nu vor trece de minus 8 grade Celsius.

Cookies