COD GALBEN de ceaţă, la periferia Capitalei, vineri dimineaţă

de:
27 feb. 2015
1 Afișari
COD GALBEN de ceaţă, la periferia Capitalei, vineri dimineaţă

Potrivit ANM, între orele 06:05 si 09:00, local, în judeţele Argeş, Buzău şi Ilfov (inclusiv zona periferică a municipiului Bucureşti), se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 200 m şi izolat sub 50 m.

Meteorologii anunţă că vineri, în Capitală, temperaturile vor fi peste media climatologică anuală pentru această perioadă. Astfel, temperaturile vor continua să crească, iar vremea va fi caldă în întreaga ţară, cu maxime la amiază de la 8 grade în nordul Moldovei până la 17 grade în partea de sud-est a teritoriului. Iar ca aspect, vorbim despre o zi însorită şi în general frumoasă, cu doar câţiva nori în plus prin regiunile nordice, unde însă doar pe alocuri plouă puţin şi slab. Dar în zonele joase de relief în primele ore din zi ceaţa va fi în continuare prezentă la nivel local.

În Capitală vineri va fi o zi caldă şi însorită, norii purtători de ploi slabe se adună abia după căderea nopţii. Vântul rămâne domol şi la amiază vor fi aproximativ 15 grade, cu 10 mai mult decât ar trebui la aceasta dată calendaristică.

Cookies