VREMEA

COD GALBEN DE CEAȚĂ ȘI BURNIȚĂ pentru București, 23 de județe și autostrăzile A1, A2 și A3

COD GALBEN DE CEAȚĂ ȘI BURNIȚĂ BUCUREȘTI. Intre orele : 05:00 si 08:00
In zona : municipiul Bucureşti ( in special zona periferica ), şi pe arii extinse în judeţele Buzau,Braila,Telerman, Ilfov, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa şi în jumătatea de sud a judeţelor Argeş, Dâmboviţa şi Prahova, inclusiv A1, A2, A3, drumurile naţionale şi europene aferente.
Se vor semnala : ceaţă ce determină scăderea vizibilitaţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m, burnita.

De asemenea, se va manifesta si burnita, un fenomen asociat.

VIZIBILITATE REDUSĂ PE A2. Traficul rutier pe majoritatea drumurilor naţionale şi europene din sudul şi estul ţării, inclusiv A1, A2 şi A3, se desfăşoară în condiţii de ceaţă, care a scăzut vizibilitatea sub 200 de metri şi, pe alocuri, sub 50 de metri, informează Centrul Infotrafic.

Fenomenul se semnalează pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, unde vizibilitatea este sub 100 de metri, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, unde vizibilitatea este între 20 şi 50 de metri, precum şi pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti.

În judeţul Olt pe DN64, DN65 şi DN6, ceaţa a scăzut vizibilitatea în jurul la 50 de metri. Şi în judeţul Argeş, pe DN7 Călineşti – Leordeni, vizibilitatea a scăzut sub 100 de metri.

Judeţele Constanţa, Tulcea, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Galaţi, Suceava, Bacău, Vaslui, Vrancea, Buzău, Brăila, Teleorman, Ilfov, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Olt, Mehedinţi, Vâlcea, Dolj şi Gorj se află sub atenţionare cu cod galben de ceaţă. Pe lângă ceaţă şi burniţă, pe alocuri se poate semnala şi polei.

COD GALBEN DE CEAȚĂ ȘI BURNIȚĂ BUCUREȘTI. Tot pana la 23.00, in judetele Botosani, Neamt, Iasi si Galati si local in judetele Suceava, Bacau, Vaslui si Vrancea, inclusiv pe drumurile europene si nationale aferente va fi ceata care va duce la o diminuare a vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, asociata cu burnita, care, pe spatii mici, va depune polei.

Pana la ora 2.00, pe arii relativ extinse in judetele Constanta, Tulcea, inclusiv pe A2, si pe drumurile nationale si europene aferente se vor manifesta ceata, care determina vizibilitate redusa sub 200 de metri, local sub 50 de metri, burnita, si ploaie slaba.

COD GALBEN DE CEAȚĂ ȘI BURNIȚĂ BUCUREȘTI. De asemenea, intre orele 21.00 – 2.00, pe arii extinse in judetul Valcea (inclusiv municipiile Ramnicu Valcea si Dragasani ) si local in judetele Mehedinti si Olt (inclusiv municipiul Caracal), precum si pe drumurile nationale si europene aferente, se vor semnala ceata, ce produce scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. Izolat, ceata poate fi asociata cu burnita.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button