COD GALBEN DE CANICULĂ, duminică şi luni, în toată România

de:
17 iul. 2015
0 afișări
COD GALBEN DE CANICULĂ, duminică şi luni, în toată România

COD GALBEN DE CANICULĂ. Potrivit ANM, duminică, 19 iulie şi luni, 20 iulie, valul de căldură se va intensifica şi va cuprinde toată ţara. Temperaturile maxime vor depăşi frecvent 35…36 de grade şi local se vor atinge 37…38 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi în cea mai mare parte a teritoriului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MÂINE, SÂMBĂTĂ, 18 IULIE 2015. În Capitală, în prima zi de week-end, vremea va fi călduroasă, chiar caniculară şi cu disconfort termic ridicat după-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 35…36 de grade C.

PROGNOZA METEO MÂINE, SÂMBĂTĂ, 18 IULIE 2015. Sâmbătă, vremea va fi călduroasă, chiar caniculară şi cu disconfort termic ridicat, după-amiaza, în vestul, în sudul ţării şi izolat în celelalte regiuni. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări după orele amiezii în zona de munte unde, cu totul izolat, vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor avea valori de la 29…30 de grade in nordul Moldovei, pana in jur de 38 de grade in vest si sud-vest.

Pe litoral, vreme insorita si calduroasa, cu valori termice dupa amiaza cuprinse intre 30 si 32 de grade, in aer si 22…23 de grade in apa marii.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI DUMINICĂ, 19 IULIE 2015. În Capitală, duminică, vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară după-amiaza şi cu disconfort termic ridicat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 36 de grade C.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ, 19 IULIE 2015. Duminică, vremea se va menţine călduroasă, caniculară în orele amiezii şi cu disconfort termic ridicat mai ales în zonele de câmpie şi de podiş.Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza la munte, iar spre seară şi noaptea în nord-vestul şi nordul teritoriului unde, pe arii restrânse, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime vor avea valori de la 26…28 de grade pe litoral, pana la 39…40 de grade in sud-vest.

COD GALBEN DE CANICULĂ. La mare, vreme insorita si calda cu valori termice, dupa amiaza, cuprinse intre 26 si 28 de grade in aer si 23…24 de grade in apa marii. Briza marii isi va face simtita prezenta mai bine decat sambata.

Cookies