Cocoașa din groapă, un sinistru limitator de viteză improvizat pe strada Stupilor din București. Pur și simplu îți rupi mașina

22 apr. 2024
3971 afișări
Cocoașa din groapă, un sinistru limitator de viteză improvizat pe strada Stupilor din București. Pur și simplu îți rupi mașina
Cocoașa din groapă, un sinistru limitator de viteză improvizat pe strada Stupilor din București. Pur și simplu îți rupi mașina. Sursa foto: Silvia S/Esti din Berceni daca ...

Mai mulți șoferi se plâng de „cocoașa din groapă”, un model sinistru de limitator de viteză improvizat pe strada Stupilor din București. Conducătorii auto spun că își rup mașinile în aceste limitatoare, mai ales cei care au mașini joase.

Pe strada Stupilor din București a apărut cocoașa din groapă, un limitator de viteză improvizat

O doamnă din București a postat pe grupul de Facebook „Esti din Berceni daca …” o poză cu cocoașa din groapă de pe strada Stupilor din Sectorul 4. Imaginea este însoțită de următorul mesaj:

Noile opritoare de viteză de pe alei (pe Stupilor), în care ne lovim mașinile… Cum e posibil așa ceva?!?😣, a transmis Silvia S.

Limitatorul respectiv se află în dreptul unei unități de învățământ. În imagine se poate observa gardul pe care scrie „școală”.

O bucată din strada unde se află opritorul de viteză este decopertată.

Sursa foto: Silvia S/Esti din Berceni daca ...
Sursa foto: Silvia S/Esti din Berceni daca …

O altă bucureșteancă a lăsat un comentariu la postare prin care îi cere primarului Sectorului 4 să oprească montarea și să desființeze limitatoarele acestea de viteză. Femeia spune că nu toți șoferii au mașini 4X4:

Dle. primar, opriți montarea și desființarea celor care s-au montat, ne rupem mașinile, nu avem toți mașini 4X4. Veniți pe teren cu o mașină cu caroseria mai joasă să vedeți cum este, spune Viky I.

O altă doamnă îi dă dreptate femeii și spune că șoferii ajung să-și rupă mașinile. De asemenea, cere administrației locale să vină să le verifice și mai spune că acestea sunt făcute în bătaie de joc.

Un bărbat spune că ar fi fost mai bine ca administrația locală să monteze limitatoare de viteză din cauciuc și transmite că acestea din beton, chiar și în treapta întâi de viteză, te fac să simți că ai căzut din pod:

Măcar de puneau opritoare normale din cauciuc, cu astea și în treapta întâi zici că pici din pod, a spus Adi S.

Un alt bărbat a spus că lucrările de aici durează de o săptămână. Mașina i-a fost ridicată pentru aceste lucrări și a fost anunțat că vor dura 2 zile, dar au trecut 7 zile. De asemenea, bucureșteanul spune că a cerut un alt loc de parcare, pentru a putea muta mașina, dar i s-a spus că nu sunt locuri disponibile și să parcheze „în locurile publice”. Dispecerul Poliției Locale i-a spus de locurile de la Piața Sudului:

Mi-au ridicat mașina sâmbăta trecută ca să facă mizeria asta…Au spus că e gata în 2 zile, au trecut 7…Am cerut un alt loc de parcare pt a putea muta mașina, dar mi-au comunicat că nu au și s-o parchez în „locurile publice”. La întrebarea „și care sunt aceste locuri publice?” dispecera de la poliția locală a început să-mi enumere locuri gen Pța Sudului… Păi, doamnă, eu stau în Stupilor, ce să fac la Pța Sudului?, a spus Mihai N.

Te-ar mai putea interesa și: Parcarea pe trotuar, doar nivel superior: aproape că pe bancă. Părinte cu bebe în cărucior: Oare să zbor?

Cookies