BAZAR

Cocktailuri GARTIS, sâmbătă, la Mega Mall

Mega Mall organizează, în week-end, o serie de activităţi atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. „Startul petrecerii va fi dat sâmbătă, 11 iulie, la ora 12:00, pe ritmuri muzicale alese de Vlad Dobrescu, AbascMusic și Twisted Faders. Vizitatorii mallului care vor face cumpărături în ziua respectiva se vor putea bucura de cocktailuri gratis, în cadrul petrecerii, care va avea loc la nivelul 2 al centrului comercial. De asemenea, pasionații de sport sau gaming se vor bucura de zone special amenajate, unde vor putea juca volei sau badmington, cât și jocuri electronice”, anunţă compania, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Mega Mall se va transforma într-un spațiu de vacanță și pentru cei mici, împreună cu prințesele Ana și Elsa. Acestea vor distra prichindeii cu dansuri, concursuri și jocuri de poveste, iar Ana îi va picta pe față cu floricele de gheață. Mai mult, cei mici se vor putea bucura de o zonă special amenajată LEGO. Activitățile pentru copii vor avea loc la nivelul 2, atât sâmbătă, cât și duminică, iar accesul va fi gratuit.

Potrivit companiei, cele peste 200 de magazine îi așteaptă pe cumpărători cu produse și servicii reduse cu până la 50%, iar cumpărăturile de minim 250 de lei vor fi răsplătite cu 20.000 de premii garantate.

Mega Mall este cel mai nou centru comercial inaugurat în România de fondul de investiții sud-african NEPI, în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Situat în apropierea Arenei Naționale, Mega Mall, care găzduiește peste 220 de magazine și spații comerciale, acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button