Coca Cola şi PepsiCo fac angajări în Bucureşti: ce posturi sunt disponibile

de:
19 feb. 2013
5 Afișari
Coca Cola şi PepsiCo fac angajări în Bucureşti: ce posturi sunt disponibile

Coca Cola angajează Marketing Expenses Controller şi consilier juridic în Bucureşti.Pentru primul post este nevoie de minim 4 ani experienţă în finanţe, o cunoaştere foarte bună a limbii engleză şi cunoştinţe avansate în lucrul cu calculatorul. Cerinţele complete ale postului pot fi consultate aici

Pentru postul de consilier juridic este nevoie de o diplomă în Drept, minim 3 ani experienţă în consultanţă legală, o cunoaştere foarte bună a limbii engleză şi cunoştinţe foarte largi privind legislaţia românească şi europeană. Cerinţele şi responsabilităţile acestui post pot fi consultate aici.

PepsiCo a pus la bătaie două locuri de muncă în Bucureşti: unul de custumor representative şi unul de C&B & Reporting Specialist.
Pentru primul post este nevoie de: permis conducere categoria B, studii medii, abilitati de comunicare si prezentare, abilitatea de a lucra cu cifrele, gandire analitica, abilitati de negociere, orientare catre rezultat şi eficienta interpersonala. Beneficiile oferite le puteţi consulta aici.

Pentru postul de reporting specialist, candidatul trebuie să aibă o diplomă universitară (de preferinţă în Economie), cunoştinţe foarte bune de Excel, abilitatea de a fi lucra la mai multe proiecte cu un deadline scurt şi eficienţă în limba engleză. Restul cerinţelor şi beneficiile postului pot fi consultate aici.

Cookies