Coadă păzită de jandarmi la priveghiul lui Sergiu Nicolaescu. Fanii, supăraţi că sicriul e închis

de:
04 ian. 2013
6 Afișari
Coadă păzită de jandarmi la priveghiul lui Sergiu Nicolaescu. Fanii, supăraţi că sicriul e închis

„Sergiu Nicolaescu a fost un barbat frumos. A fost frumos si in tinerete, a fost frumos si la batranete. De ce nu il arata? Pai intri si vezi doar un sicriu? Asta poti sa vezi la orice magazin de pompe funebre”, a declarat un barbat care a iesit de la priveghi.

Lumea sta sa vada actorii si personalitatile care mai vin, existand si un grup in care marea intrebare este „va veni sau nu si Gigi Becali”, scrie jurnalul.ro.

La Cercul Militar continua sa fie aduse si multe coroane de flori, una dintre ele fiind trimisa de Adrian Nastase.

Coada a fost organizata de Jandarmerie pe trotuarul de langa cladire, care a fost delimitat de partea carosabila printr-un cordon de protectie.

Oamenii stau la coada in liniste, multi aducand cu ei buchete de flori.

Intrarea in Cercul Militar National se face in grupuri mici, organizate.

Cativa dintre oamenii care au apucat sa aduca un ultim omagiu regizorului s-au aratat nemultumiti de faptul ca sicriul este tinut inchis si ca nu au putut sa-l vada pe cineast.

Cercul Militar National este pazit de zeci de politisti si jandarmi, fiind adusa si o ambulanta in caz ca vreunuia dintre admiratori i se face rau.

De asemenea, in apropierea Centrului Militar National sunt parcate si doua autospeciale de interventie ale Jandarmeriei.

Apropiatii regizorului si personalitatile au prioritate la intrarea in Cercul Militar National. Fostul premier Petre Roman a intrat sa aduca un ultim omagiu regizorului.

Cookies