Coadă la Terasa Obor de 1 Mai, ca-n fiecare an. Zeci de bucureșteni așteaptă să mănânce faimoșii mici din București

01 mai 2024
3973 afișări
Coadă la Terasa Obor de 1 Mai, ca-n fiecare an. Zeci de bucureșteni așteaptă să mănânce faimoșii mici din București
Coadă la Terasa Obor de 1 Mai, ca-n fiecare an. Zeci de bucureșteni așteaptă să mănânce faimoșii mici din București. Sursa foto: Anda Badea/Facebook

Exact cum se formează micii, așa s-a format și celebra coadă de la Terasa Obor de 1 Mai. An de an este la fel. Acum, rândul încă este mic, dar până la prânz coada o să fie mult mai mare.

Zeci de bucureșteni așteaptă la coadă ca să mănânce faimoșii mici din Capitală, vedetele de azi – Ziua Muncii.

De 1 Mai, bucureștenii stau la coadă la Terasa Obor pentru mici

Miercuri, 1 Mai, de Ziua Muncii, bucureștenii vor să sărbătorească cu faimoșii mici de la Terasa Obor din București și nu-i împiedică nici măcar statul la coadă.

Aflată chiar la coada pentru mici, Anda Badea, Consilier Local la Sectorul 2, a ținut să fotografieze zecile de persoane care se aflau deja acolo, la Terasa Obor, în așteptarea micilor delicioși și faimoși. Mai apoi, a încărcat imaginea pe pagina de Facebook, la ora 11:33:

Coadă mare la mici la Obor astăzi, dar alegem întotdeauna drumul #farascurtaturi. Doar așa ajungem departe!

Cu puțin timp înainte, la ora 10:09, pe pagina de Facebook a Terasei Obor a fost încărcat un clip video cu micii care sfârâiau pe grătar și muzica ce se auzea răsunând în fundal:

Dacă nu vreți să stați la coadă la Obor, e festival în Parcul Izvor

Bucureștenii trebuie să știe că în Parcul Izvor, de 1 Mai, are loc Festivalul Izvor de Bunătăți, iar aici este Micul cel Mare de 100 de metri.

Pe lângă mici, vizitatorii găsesc aici și pastramă la ceaun, bulz, cârnaţi, tocănițe și tochituri gătite după rețete tradiționale, frigărui și fripturi, carnați proaspeți sau afumați, dar și plăcinte, cozonaci și poale-n brâu, dulciuri și dulcețuri, brânzeturi și afumături, jamboane, mușchiuleți, diverse preparate din bucătăria internațională, dar și băuturi.

Mai multe, aici: Micul cel Mare are 100 de metri și ne așteaptă, de 1 Mai, în Parcul Izvor. Avem Show culinar la Festivalul Izvor de Bunătăți

Cookies