Programul magazinului de bunuri confiscate a fost prelungit

de:
13 dec. 2010
7 Afișari
Programul magazinului de bunuri confiscate a fost prelungit

„Încă sunt oameni care mai aşteaptă la rând. Magazinul va fi închis în momentul în care va intra şi ultima persoană aşezată la rând înainte de ora 15”, a declarat Ionuţ Cuc, purtătorul de cuvânt al Fiscului bucureştean.

Zeci de bucureşteni s-au aşezat la rând încă de la cinci dimineaţa pentru a trece pragul magazinului de bunuri confiscate deschis, luni, în Capitală. Acesta se află pe strada Măriuca nr. 14, în apropierea staţiei de metrou Apărătorii Patriei din Berceni.

Chiar dacă nu prea ştiu exact ce se vinde în magazin, bucureştenii au declarat că s-au aşezat la coadă pentru a fi siguri că vor apuca să cumpere produse ieftine din magazinul deschis de ANAF. Magazinul Fiscului s-a deschis de la ora 09.00, iar clienţii s-au înghesuit la intrare, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine.

După cum susţin reprezentanţii magazinului, cele mai vândute produse sunt băuturile alcoolice şi sucurile carbogazoase, dar şi ornamentele pentru bradul de Crăciun şi articolele vestimentare.

Marfa pe care o vinde Fiscul la preţuri reduse provine din marile en-gros-uri ale Capitalei şi a fost confiscată de Garda Financiară, Vamă sau Poliţie pentru că nu îndeplinea condiţiile de comercializare conform legii, în sensul că vânzătorii nu aveau acte pe produse.

În primele nouă luni ale acestui an, finanţiştii bucureşteni au vândut marfă confiscată în valoare de 1,68 milioane lei, în creştere cu 60 de procente faţă de perioada similară din 2009.

Vezi aici bunurile scoase la vânzare şi preţurile practicate.

Cookies