CNAIR anunță restricții de circulație pe DN1A, între Centura București și Centura Ploiești Vest. Sunt vizate vehiculele mai grele de 7,5 tone

13 iun. 2024
1373 afișări
CNAIR anunță restricții de circulație pe DN1A, între Centura București și Centura Ploiești Vest. Sunt vizate vehiculele mai grele de 7,5 tone
CNAIR anunță restricții de circulație pe DN1A, între Centura București și Centura Ploiești Vest. Sunt vizate vehiculele mai grele de 7,5 tone | Foto simbol: Agerpres

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere le-a transmis șoferilor că din acest final de săptămână urmează să fie instituite restricții de circulație pentru vehiculele ce au mai mult de 7,5 tone, pe DN1A. Modificarea intervine pentru a permite efectuarea unor lucrări.

CNAIR anunță restricții de circulație pe DN1A

De sâmbătă, data de 15 iunie 2024, șoferii trebuie să știe că urmează să fie instituite restricții de circulație pe un segment de drum al DN1A. Acestea vor afecta doar vehiculele ce au masa totală maximă autorizată de peste 7,5 tone.

Segmentul afectat este cuprins între:

  • Centura București (km 12+252) și Centura Ploiești Vest (km 64+400)

Conform informațiilor oferite de CNAIR, aceste restricții vor fi institute pentru a permite efectuare unor lucrări de lărgire la 4 benzi a unei părți din drumul național, pe raza județului Ilfov.

Rutele ocolitoare vor fi semnalizate

Pentru a veni în ajutorul șoferilor, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat că rutele ocolitoare pe care le pot utiliza cei care au mașini mai grele de 7,5 tone vor fi semnalizate, prin indicatoare:

Rutele alternative, pentru relația de deplasare București – Ploiești și retur vor fi semnalizate prin amplasarea de indicatoare de orientare pe DN Centura București și pe DN 1, Centura Ploiești Vest, în proximitatea intersecțiilor cu DN 1A pentru devierea traficului pe autostrada A3, București- Ploiești.

De asemenea, CNAIR a transmis că șoferii sunt rugați să circule cu atenție și să respecte semnalizarea rutieră ce va fi montată temporar pe teren.

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt restricții și pe A2, până pe 14 iunie

CNAIR le-a transmis șoferilor că, până pe data de 14 iunie 2024, vor exista restricții de circulație și pe Autostrada Soarelui A2. Acestea urmează să fie instituite între km. 11+700 și km. 15+500, fiind valabile în intervalul orar:

  • 23:00 – 04:00.

Motivul este că sunt executate lucrări de șlefuire și vopsire la pasajul care traversează A2.

Rutele ocolitoare pe care șoferii le au la dispoziție pot fi consultate în ACEST articol.

Cookies