CNADNR reface planurile pentru PASAJUL de pe centură de la Mogoşoaia

de:
05 aug. 2016
0 Afișari
CNADNR reface planurile pentru PASAJUL de pe centură de la Mogoşoaia

Directorul general al CNADNR, Cătălin Homor, a anunțat recent că proiectul pasajului de la Mogoșoaia va fi revitalizat.

Pasajul ar urma să decongestioneze intersecția dintre DN1A și Centura Bucureștiului, în acel loc existând în prezent un sens giratoriu extrem de aglomerat atât din cauza autovehiculelor care vor să intre în Mogoșoaia, cât și a celor care vor să traverseze centura, scrie News.ro

Potrivit documentației tehnice, pasajul va fi suprateran, va traversa DN1A peste intersecția cu Centura Bucureștiului, unde există în prezent un sensul giratoriu, și va avea o lungime de 112,6 metri.

Studiul de fezabilitate există deja, însă este nevoie de revizuirea proiectului tehnic.

Data limită de depunere a ofertelor este 19 august, ora 15. Revizuirea și actualizarea proiectului implică și obținerea avizelor necesare pentru autorizația de construire și pregătirea documentației tehnice în vederea obținerii autorizației de construire.

Participanții la licitație trebuie să depună o garanție de participare de 4.000 lei. Firma câștigătoare va trebui să încheie revizuirea proiectului tehnic în cel mult șase luni de la data atribuirii contractului.

„Ofertantul declarat câștigator va constitui o garantie de bună execuție a contractului, în original, în cuantum de 10% din valoarea contractului, fără TVA, în termen de cinci zile lucrătoare de la data semnării contractului de achiziție publică”, se arată în anunțul de participare.

DN1A, lung de circa 185 de kilometri, face legătura între București și Brașov, trecând prin Mogoșoaia, Buftea, Dărmănești, Ploiești și Vălenii de Munte, și reprezintă o rută alternativă la DN1.

Cookies