CNADNR caută constructor pentru a termina intrarea A3 în București, dar și două noduri rutiere

de:
15 mai 2015
0 Afișari
CNADNR caută constructor pentru a termina intrarea A3 în București, dar și două noduri rutiere

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a lansat o licitaţie pentru finalizare a 3,3 kilometri de la intrarea pe autostrada Bucureşti-Ploieşti şi a două noduri rutiere pe traseu, în dreptul centurii Capitalei şi a localităţii Moara Vlăsiei, scrie ZF.

Traseul autostrăzii începe din Strada Petricani, în prelungirea Străzii Fabrica de Glucoză. În total, cei 6,5 kilometri dintre Petricani şi centura Capitalei nu sunt deschişi circulaţiei, deşi lucrările pe ultimii 3,2 kilometri sunt gata, însă nu pot fi inaugurate din cauza lipsei unei recordări cu reţeaua existentă de drumuri.

Lucrările la primii 19,5 kilometri ai tronsonului Bucureşti – Ploieşti, din care face parte şi „ciotul“ de 6,5 kilometri, au început în mai 2008. Efectiv, lucrările pe acest tronson de 6,5 kilometri, care desparte autostrada de titlul de “drum finalizat” au început abia în 2012, anul în care a fost inaugurată autostrada Bucureşti – Ploieşti (între centura Capitalei şi Ploieşti), potrivit datelor ZF.

Durata contractului pentru realizarea celor 3,3 kilometri şi a celor două noduri rutiere este de 70 de luni, din care 4 luni perioada de proiectare, 18 luni perioada de execuţie şi 48 de luni perioada de garanţie a lucrărilor

Cookies