ARHIVA B365

CNADNR a acordat contracte de deszăpezire pentru 4 din cele 10 loturi administrate de DRDP Bucureşti

În total, CNADNR a primit în iulie 192 de oferte pentru deszăpezirea drumurilor naţionale şi autostrăzilor din întreaga ţară în următorii patru ani, dintre care peste o treime au venit din partea firmelor Diferit Cluj, Trameco Oradea şi Delta ACM 93.

Pentru drumurile naţionale şi autostrăzile aflate în administrarea DRDP Bucureşti au fost primite 22 de oferte. Cele mai multe, respectiv patru, au fost depuse pentru lotul 5, Târgovişte.

CNADNR a oferit contractul pentru Secţia de Drumuri Naţionale (SDN) Alexandria (judeţul Teleorman) firmei Tel Drum, cu sediul în Alexandria, căreia îi va achita 42 milioane de lei (9,44 milioane euro), cu TVA.

Pentru SDN Bucureşti Nord, contractul a fost atribuit asocierii Panriz Impex – Steffi Primex, cu terţi susţinători Straco Grup şi Teo Trans Consulting. Valoarea contractului se ridică la 41 milioane de lei (9,2 milioane euro).

CNADNR a oferit contractul pentru SDN Piteşti asocierii General Trust Argeş – Alpenside, cu subcontractant Straco Grup, pentru care va plăti 47,5 milioane lei (10,7 milioane euro).

Pentru SDN Buzău, a fost desemnat câştigător grupul Athos Com – Riposta Trans – Ady Comservice, valoarea contractului fiind de 33,4 milioane lei (7,5 milioane euro), TVA inclus.

Restul loturilor, pentru care nu au fost publicate încă contractele de atribuire, sunt SDN Bucureşti Sud, SDN Târgovişte, SDN Ploieşti, Autostrada A1 (Bucureşti-Piteşti), Autostrada A2 (Bucureşti-Lehliu) şi Autostrada A3 (Bucureşti- Ploieşti).

CNADNR a scos la licitaţie, în luna mai, contractele de deszăpezire, pentru perioada 2016-2020, pentru toate judeţele ţării, în valoare totală maximă estimată la nivel naţional de 1,98 miliarde lei (450 milioane euro), TVA inclus.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button