CNA a decis: Ce se va întâmpla cu Antena 2

de:
18 dec. 2013
0 Afișari
CNA a decis: Ce se va întâmpla cu Antena 2

Transformarea televiziunii Antena 2 în Antena Stars a fost aprobată cu şase voturi „pentru” (Lorand Turos, Monica Gubernat, Viore Vasile Buda, Cristina Trepcea, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea), în timp ce „împotrivă” au votat Laura Georgescu, preşedintele CNA, şi Christian Mititelu, scrie realitatea.net.

CNA a reanalizat, în şedinţa de miercuri, solicitarea Antena TV Group de modificare a denumirii Antena 2 în Antena Stars, de modificare a siglei şi a grilei de programe a televiziunii. La şedinţa CNA de miercuri nu participă trei membri ai CNA – Narcisa Iorga, Valentin Jucan şi Florin Gabrea.

În şedinţa din 10 decembrie, CNA respinsese solicitarea Antena TV Group de transformare a televiziunii Antena 2 în Antena Stars, unii membri ai Consiliului – Narcisa Iorga şi Laura Georgescu – precizând că postul se va tabloidiza prin emisiunile unor prezentatori ca Bianca Drăguşanu în noua grilă a canalului.

Miercuri, CNA a reluat discuţiile privind solicitarea de transformare a Antena 2 în Antena Stars. La şedinţa CNA a fost prezentă o delegaţie din partea Antena TV Group, din care au făcut parte, printre alţii, Sorin Alexandrescu (CEO al Antena TV Group), Cristian Ionescu (managerul echipei care coordonează proiectul de televiziune Antena Stars şi managerul echipei care produce emisiunile „Un Show Păcătos” şi „Acces direct”, care sunt difuzate de Antena 1, o altă televiziune deţinută de Antena TV Group), dar şi Mihai Morar şi Cristian Brancu, două dintre vedetele noii televiziuni Antena Stars.

Sorin Alexandrescu a spus că Antena Stars va fi o televiziune care va prezenta „zona frumoasă a celebrităţilor”. „Eu vreau să vorbesc despre celebrităţi, nu de monden”, a mai spus Sorin Alexandrescu.

Cookies