ARHIVA B365

CNA ar fi interzis posturilor TV să folosească numele „Steaua Bucureşti”. REACȚIA CNA

UPDATE 18:05: CNA dezminte, într-un comunicat de presă, informația potrivit căreia ar fi emis vreo decizie, recomandare sau instrucțiune legată de folosirea în programele audiovizuale a denumirii „Steaua București” în transmisiunile sportive radio/TV ale meciurilor de fotbal, potrivit B1 Tv.

Consiliul National al Audiovizualului a trimis o notificare catre televiziunile care transmit meciurile din Romania, prin care le interzice foloseasca numele „Steaua Bucuresti”, atunci când se face referire la echipa de fotbal patronata de Gigi Becali. CNA le-a recomandat televiziunilor sa foloseasca numele de „FC Steaua SA”, numele cu care echipa este inregistrata, anunta GSP.ro.

Astfel, in timpul meciului din semifinala Cupei Ligii, dintre Astra si Steaua, comentatorii de la posturile LookTV si DigiSport au folosit numele de „FC Steaua SA”.

Instanta suprema a anulat, la 3 decembrie 2014, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button