Clujul a luat faţa Bucureştiului, din cauza închiderii Arenei Naţionale şi lipsa Sălii Polivalente

de:
01 mart. 2016
0 Afișari
Clujul a luat faţa Bucureştiului, din cauza închiderii Arenei Naţionale şi lipsa Sălii Polivalente

Cele mai importante evenimente ale anului vor avea loc la Cluj Napoca din cauză că Arena Naţională este închisă, iar Sala Polivalentă lipseşte. De vină pentru toate aceste minusuri la Bucureşti ar fi corupţia din administraţia locală, potrivit unei analize Hotnews

Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca nationala de fotbal va pregati Euro 2016 printr-o serie de partide amicale puternice. Spania se va duela cu echipa pregatita de Anghel Iordanescu pe 27 martie 2016. Meciul a fost anuntat a se disputa pe „Arena Nationala” din Bucuresti, dar va avea loc, pana la urma, pe „Cluj Arena”. Stadionul incadrat in categoria „Elite” are toate avizele la zi, iar Iniesta, Pique, Ramos si compania vor putea fi vazuti pe viu in Ardeal, departe de o „Arena Nationala” care are in continuare portile inchise.

Nationala de handbal feminin a Romaniei (medaliata cu bronz la Mondialul din 2015) va intalni Norvegia (campioana mondiala en-titre) in preliminariile Campionatului European (va fi gazduit de Suedia). Meciul, unul foarte important pentru fetele noastre, va fi gazduit tot la Cluj-Napoca, in „Sala Polivalenta”. Intalnirea se va disputa pe 9 martie 2016.

16, 17 aprilie 2016 – Romania va intalni Germania in FedCup, in incercarea de a ramane printre cele mai bune opt echipe din competitie. Duelul cu Kerber, Lisicki, Petkovic si compania va avea loc in „Sala Polivalenta” din Cluj-Napoca, arena care a gazduit si intalnirea cu Cehia (pierduta cu 3-2) din sferturi.

Ronnie O’Sullivan a venit la Bucuresti pentru un meci demonstrativ pe finalul lui 2015, iar acesta a fost primul pas facut de Romania pana la primirea organizarii Campionatului European de Snooker din 2016.

Adrian Thiess, omul care s-a ocupat de venirea lui Ronnie la Bucuresti, a anuntat ca Europeanul va merge la Cluj-Napoca pentru simplul motiv ca Bucurestiul nu are unde sa organizeze un eveniment de o asemenea anvergura. „Am pus pe hartie deja, am luat sala (n.r. Sala Polivalenta), am vorbit si cu Emil Boc, totul e stabilit. La Bucuresti nu avem locatia potrivita” – Adrian Thiess, organizator.

Vezi pe Hotnews ce alte evenimente ratează Bucureştiul, în acest an. 

Cookies