ÎN BUCUREȘTI

Cluburi cunoscute din București închise în urma controalelor. Ce amenzi au primit pentru încălcarea restricțiilor

Cluburi cunoscute din București închise în urma controalelor efectuate de polițiști sâmbătă seară. Pe lângă amenzi, autoritățile au decis și suspendarea activității.

Cluburi cunoscute din București închise în urma controalelor făcute de poliţişti, jandarmi şi inspectori ai Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, pe motiv că nu au respectat măsurile de prevenire a răspândirii infecţiei cu noul coronavirus, anunță Digi24.

Cluburi cunoscute din București închise. Care sunt acestea și ce sancțiuni au primit

Proprietarii clubului LOFT au primit trei sancţiuni în valoare de 42.000 de lei, iar DSP a dispus suspendarea activităţii pentru 30 de zile.

Au fost verificate şi terasele din parcul Herăstrău. Casa di David va avea activitatea suspendată pentru 30 de zile, după trei sancţiuni în valoare de 48.000 de lei.

De asemenea, clubul Bamboo va fi închis pentru 30 de zile.

„În Sectorul 1, la o societate comercială au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale și la celelalte urmează să se ia și alte măsuri. În sectorul 2 o societate funcționa fără autorizație, a primit amendă. DSP va suspendă activitatea. Intră în vigoare noile restricții. Structurile vor fi suplimentate pentru prevenirea  răspândirii virusului”, precizează Georgian Drăgan, purtător de cuvânt al IGPR.

În urma controalelor din parcul Herăstrău au fost date zece sancţiuni agenţilor economici în valoare de 113.000 de lei şi au fost sancţionate 53 persoane cu amenzi în valoare de 34.000 de lei.

„S-a acționat și în zona teraselor, dacă vorbim în special de zona de nord a Capitalei, în special parcul Herăstrău.  Au fost agenți economici care nu au înțeles să respecte regulile din pandemie și au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale. Au fost aplicate repetat sancțiuni atât de Poliția Cpitalei, cât și de DSP și Jandarmerie”, a declarat Ionuţ Ioana, comisar-șef la Poliția Sectorului 1.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button