ARHIVA B365

Clubul Steaua a fost amendat cu 50.000 de lei

Jandarmii vor să continue ancheta în acest caz şi să îi sancţioneze pe cei zece jucători ai echipei Dinamo care au aruncat cu materiale promoţionale. Potrivit imaginilor preluate de la unele posturi de televiziune româneşti cu profil sportiv, cei zece au aruncat cu materiale promoţionale, într-unul dintre ele se aflau materiale pirotehnice. Poliţiştii Secţiei 22 vor continua ancheta şi vor propune măsurile legale ce se impun, notează Mediafax.

Marţi, purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti declara că patru suporteri vor răspunde pentru faptele lor, ”întrucât există probe şi indicii temeinice că au săvârşit infracţiunile de distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”. Pe 26 aprilie 2011, instanţa de judecată de decis, printr-o ordonanţă, că suporterii care au tulburat liniştea publică nu au voie să părăsească localitatea pentru o perioadă de 30 de zile. Cei patru inculpaţi nu vor putea participa nici la competiţii sportive, pe durata măsurii.

Pe durata măsurii inculpaţii trebuie să respecte „obligaţiile prev. de art. 145 alin. 11 Cpp”, având interdicţie de a participa la competiţii sportive.

Echipa Steaua a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia Dinamo, în etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Citeşte şi: Rollsul lui Gigi Becali, atacat cu pietre de stelişti


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button