Clubul Princess, amendat de Poliția Locală Sector 6. Locația nu are aviz ISU

29 apr. 2022
731 Afișari
Clubul Princess, amendat de Poliția Locală Sector 6. Locația nu are aviz ISU
Clubul Princess, amendat de Poliția Locală Sector 6. Locația nu are aviz ISU | Sursă foto: Facebook-Princess Club

Clubul Princess a fost amendat în repetate rânduri de către Poliția Locală Sector 6. Sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru numeroase abateri.

Clubul Princess, amendat de Poliția Locală Sector 6

Poliția Locală Sector 6 a anunțat, printr-o informare de presă, că au fost acordate amenzi, în repetate rânduri, Clubului Princess pentru mai multe abateri. Printre acestea se numără:

  • Tulburarea liniștii și ordinii publice,
  • Efectuarea unor lucrări de construcții fără autorizație,
  • Funcționarea fără autorizație de construcție din partea Primăriei Sectorului 6.

Sancțiunile contravenționale ce au fost aplicate de oamenii legii au ajuns la o valoare de circa 8.500 de lei.

De asemenea, Poliția Locală Sector 6 a ținut să precizeze și faptul că, Clubul Princess nu are aviz de funcționare acordat din partea ISU. Acest lucru reprezintă un risc pentru persoanele ce s-ar afla în club, în cazul unui eveniment neplăcut.

Locația are o suprafață de circa 1.300 mp, iar în incintă pot fi găzduite aproximativ 2.500 de persoane, 1.500 de locuri fiind pe scaune.

Organele abilitate au fost anunțate inclusiv vineri, 29 aprilie 2022, despre lipsa avizului ISU, de către Poliția Locală Sector 6.

Locația continua să organizeze petreceri tematice

Pe lângă amenzile ce au fost date de către Poliția Locală Sector 6, oamenii legii au aplicat și o sancțiune complementară. Mai exact, au decis să închidă activitatea clubului pentru o perioadă de două săptămâni.

Fiind nemulțumiți de decizia autorităților locale, reprezentații Clubului Princess au decis să atace în instanță respectiva acțiune.

În acest context, până la acordarea unei decizii definitive, din partea judecătorilor, clubul va rămâne deschis.

In incintă urmează să fie găzduite petreceri tematice. Organizatorii au anunțat că astfel de evenimente vor avea loc atât vineri seară, cât și sâmbătă seară, de la ora 22:00. Intrarea în club va fi liberă.

Cookies