Clubul Kayo, pentru care familia șefului ANPC încasează chirie, amendat de poliția locală S1. Clotilde: Continuă să încalce legea cu muzica dată la maxim pe timpul nopții

23 oct. 2023
433 Afișari
Clubul Kayo, pentru care familia șefului ANPC încasează chirie, amendat de poliția locală S1. Clotilde: Continuă să încalce legea cu muzica dată la maxim pe timpul nopții
Clubul Kayo, pentru care familia șefului ANPC încasează chirie, amendat de poliția locală S1. Clotilde: Continuă să încalce legea cu muzica dată la maxim pe timpul nopții | Sursă foto: Facebook-Clotilde Armand

Primarul Sectorului 1 anunță că unul dintre localurile din parcul Regele Mihai I (fost Herăstrău) continuă să încalce legea în ceea ce privește ordinea și liniștea publică. Este vorba despre clubul Kayo, pentru care se plătește chirie unei firme ce aparține familiei lui Horia Constantinescu.

Clubul Kayo, amendat de poliția locală S1

Poliția Locală din Sectorul 1 a dispus, în trecut, suspendarea activității pentru localul aflat în nordul Capitalei. Cu toate astea, conform informațiilor transmise de Clotilde Armand, decizia a fost contestată:

Avocații clubului au contestat decizia de suspendare a activității pe care am dat-o, v-am spus că legile sunt făcute în favoarea lor. Nu-i interesează să respecte regulile, pentru că au protecție.

Motivul pentru care clubul Kayo a fost sancționat de către oamenii legi este că, în repetate rânduri, muzica a fost dată mult prea tare pe timpul nopții, în special în zilele de weekend.

Astfel că, nu au fost respectate legile în ceea ce privește liniștea și ordinea publică.

Localul este unui dintre cele două pentru care se plătește chirie unui offshore-ul din Panama, deținut de familia lui Horia Constantinescu.

„Voi cere ANAF-ului confiscarea tuturor veniturilor”

Primarul din Sectorul 1 a anunțat că localul a fost sancționat din nou duminică seară. Poliția Locală a amendat reprezentații clubului tot pentru tulburarea liniștii publice.

Pe lângă această contravenție, Clotilde Armand anunță că va cere ca toate veniturile realizate pe perioada suspendării să fie confiscate:

Vă anunț că în cazul clubului Kayo am sesizat Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Române și voi cere ANAF-ului confiscarea tuturor veniturilor realizate pe perioada suspendării activității.

De asemenea, edilul a anunțat că a dispus verificarea contractelor prin care au fost dobândite anumite spații aflate în parcul Herăstrău. Clotilde Armand a declarat că vrea să se asigure că acestea nu au fost obținute fraudulos.

În cazul în care se descoperă că spațiile au fost atribute fără respectarea legii, primarul urmează să ia măsurile legale ce se impun.

Cookies