Clubul Bamboo a fost din nou amendat. A reluat activitatea fără autorizație

10 apr. 2021
218 Afișari
Clubul Bamboo a fost din nou amendat. A reluat activitatea fără autorizație

Clubul Bamboo a fost din nou amendat după ce și-a reluat activitatea fără autorizație. Locația fusese închisă la finalul lunii martie.

Clubul Bamboo a fost din nou amendat, anunță primarul Sectorului 2, după ce a repornit activitatea fără autorizație.

Radu Mihaiu spune că Bamboo a repornit activitatea fără autorizație, iar organele de control au dublat amenzile și au confiscat veniturile ilicite obținute.

„Aparent în lumea «intangibililor» suspendarea activității până la rezolvarea problemelor e totuna cu o pauză scurtă, de formă. Greșit. Azi, în ciuda sancțiunilor aplicate în martie, cei de la Bamboo au repornit activitatea fără niciun drept. Nu au intrat în legalitate cu amenajarea terasei. Nu și-au scos autorizație de funcționare. Nimic. Au impresia că regulile nu sunt pentru ei”, a scris primarul Sectorului 2 pe pagina sa de Facebook.

Clubul Bamboo a fost din nou amendat. Avea activitatea suspendată

„Cum e și normal, instituțiile abilitate au venit în control şi iar au găsit nereguli. Au fost dublate amenzile și au fost confiscate veniturilor ilicite obținute de operatorul economic în perioada suspendării activității comerciale. În Sectorul 2 încurajăm afacerile, dar doar pe cele legale. Este uimitor cum pentru o locație cu atât de mult potențial nu se investește corect și nu se fac demersurile pentru intrarea în legalitate. E alegerea lor, dar atâta timp cât nu respectă normele în vigoare, suspendarea activității rămâne valabilă și vor fi sancționați pentru orice fel de abatere”, încheie Radu Mihaiu.

Trei localuri cunoscute din Capitală, LOFT, Casa di David și Bamboo, au fost închise pentru 30 de zile, la finalul lunii martie, în cadrul activităților de verificare privind respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS COV 2.

Cookies