Club A – Concert aniversar, 44 de ani

de:
15 mart. 2013
0 Afișari
Club A - Concert aniversar, 44 de ani

Miercuri, 20 martie, în Club A, va avea loc un concert prilejuit de împlinirea a 44 de ani de existență neîntreruptă a celui mai vechi club studențesc din Europa. Participă trupele Blue Pulse, Warehouse, Paradox, Magnum Opus și FAN. Evenimentul începe de la ora 20:00, iar intrarea este liberă.

Club A sărbătorește 44 de ani! Putem spune, fără teamă de cuvinte mari, că definim o epocă. O epocă a tinereții, a muzicii și a culturii.
Încă din 1969, când studenții arhitecți au pus bazele Club A, subsolul din Blănari 14 a fost un avantpost al rezistenței culturale a tinerilor intelectuali români. Toate formațiile rock importante, ca și toți interpreții folk de valoare, au cântat în Club A, pe durata anilor ’70-’80. Pe lângă aceasta, numeroase personalități din lumea literară și artistică s-au perindat permanent prin club.
După libertatea dobândită cu greu în 1989, Club A și-a păstrat menirea sa de catalizator al vieții culturale bucureștene. Ușa a fost larg deschisă atât pentru artiștii consacrați, cât și pentru tinerele talente.
Anii de-a rândul, programul concertelor din Club A a reflectat evoluția muzicii rock din România, încurajând în permanență noul val.
Astfel cu ocazia aniversării a 44 de ani existență am hotărât ca să invităm cinci trupe tinere. Blue Pulse, Warehouse, Paradox, Magnum Opus și FAN. Toate au în spate în jur de doi-trei ani de activitate, probându-și deja în mod frecvent calitățile pe scenă. Fiecare dintre cele cinci trupe sunt înrădăcinate în tradiția rock-ului clasic, pe care o împrospătează prin prisma propriei creativități.
Club A rămâne în continuare alături de tinerii artiști români ce își doresc să ducă mai departe stindardul muzicii de calitate, interpretate live. Iar Blue Pulse, Warehouse, Paradox, Magnum Opus și FAN demonstrează din plin că avem și pe cine susține!

Cookies